Tvrtka Anycubic osnovana je 2015.godine s sjedištem u gradu Shenzhen u Kini. Specijalizirana je za proizvodnju i prodaju 3D printera, te njihovih potrebnih rezervnih dijelova. Anycubic je svjetski renomirano ime u DLP varijanti 3D printera, ali i u FDM također.

Porastom tvrtke na preko 300 direktno zaposlenih, uz mnogobrojne ovlaštene zastupnike i prodavače imaju razvijenu mrežu dobave u Europi, Americi, Aziji i Australiji. Također, proizvode nekoliko različitih varijanti printera te garantiraju kvalitetu, kao i dobavljivost zamjenskih i dodatnih dijelova. Kako bi potvrdili svoju kvalitetu, certificirani su preko nekoliko agencija poput CE i FCC.

Daleko najpoznatiji proizvod je njihova Photon serija DLP 3D printera koja se odlikuje vrlo velikom brzinom 3D printanja i izrazitom preciznošću, karakterističnom za DLP printere. Također, proizvode vrlo kvalitetne uređaje sa sušenje i skrućivanje (Wash & Cure) kojima se povećava kvaliteta izrađenih 3D modela.

Nadamo se da će Vam njihovi proizvodi omogućiti da svoje ideje pretvorite u stvarnost bez obzira na to jeste li 30-godišnji inženjer, 80-godišnjak ili desetogodišnji dječak. Sve proizvode od proizvođača Anycubic možete pronaći klikom na sljedeću ikonu tj. na našem web-shopu.

Kako bi Vam olakšali odluku, klikom na određeni 3D printer saznat ćete tehničke detalje poput dimenzija radnog prostora, preciznosti i dr.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

 

Vidi svu ponudu Anycubic printera

Anycubic wash and cure 2.0Anycubic wash and cure 2.0

1.044,00 kn (~ 138,65 €) Sa uključenim PDVAnycubic Wash and Cure 2.0 predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno uklanjanje resin smole sa modela, te naknadno očvršćivanje i stabilizaciju modela koristeći UV izvor svijetlosti. Ovaj uređaj objedinjuje dva uređaja u jednom te omogućuje uštedu prostora u Vašem radnom prostoru.

Anycubic Photon Mono X FEP film (2 komada)Anycubic Photon Mono X FEP film (2 komada)

161,50 kn (~ 21,45 €) Sa uključenim PDVAnycubic FEP film predstavlja pouzdan, originalni zamjenjivi dio za Vaš Anycubic SLA/DPL 3D printer. Element koji omogućava pouzdano i kvalitetno 3D printanjeJednostavan dizajn Anycubic 3D printera omogućuje vrlo jednostavnu i brzu zamjenu na 3D printeru, te brz početak 3D printanja sa novim FEP filmom.


Anycubic Photon Mono X 4K LCD ekranAnycubic Photon Mono X 4K LCD ekran

1.800,00 kn (~ 239,04 €) Sa uključenim PDVAnycubic Photon Mono X 4K LCD ekran predstavlja pouzdan, originalni zamjenjivi dio za Vaš Anycubic SLA/DPL 3D printer. Element koji omogućava pouzdano i kvalitetno 3D printanjeJednostavan dizajn Anycubic 3D printera omogućuje vrlo jednostavnu i brzu zamjenu na 3D printeru, te brz početak 3D printanja sa novim LCD ekranom. Dodaj u košaricu
Dodaj u listu želja Dodaj u listu želja

Anycubic Photon Mono XAnycubic Photon Mono X

5.589,00 kn (~ 742,23 €) Sa uključenim PDVAnycubic Photon Mono X predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Predstavlja predvodnika nove generacije DLP 3D printera proizvođača Anycubic. Mono serije imaju jedno zajedničko – svi koriste novi tip jednobojnih LCD-a. U usporedbi sa uobičajenim RGB LCD-om, jednobojni ima puno prednosti. Omogućuje više svjetla, što Vam opet daje mogućnost korištenja kraćih vremena izlaganja smoli. Kratko vrijeme ekspozicije donosi i prednost što zaslon ima puno duži životni vijek.
Jednostavan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera u pogon, te brz početak 3D printanja prvih komada.

Click outside to hide the comparison bar
Usporedi