Naša misija

Vjerujemo da iskustvo uvijek pobjeđuje

Naša misija je približavanje i upoznavanje potencijalnih ineteresenata u svijet aditivnih tehnologija (tehnologije 3D printanja). Nije nam interes samo prodati proizvod, već Vam pružiti kompletnu podršku i edukaciju vezanu za 3D tehnologiju. Nudimo savjete prilikom kupovine te savijete za otklanjanje potencijalnih problema nakon kupovine. Naše iskustvo i Vaše povjerenje rezultat su zadovoljstva i uspješnosti s obje strane.

Više od 700 prodanih printera

3D printeri za hobi i industrijsku varijantu

Više od 1000 vjernih kupaca

Od najmlađih pa do više starosne dobi

Ovlašteni zastupnici za Raise3D printere

Svi originalni rez. dijelovi, filamenti i printeri Raise3D proizvođača

Printer3D grupa ima dugogodišnje iskustvo u tehnologiji 3D printanja, te uz iskustvo s digitalizacijom 3D objekata navedeno čini homogenu cijelinu u novim i sve potrebnijim tehnologijama današnjice. Bavimo se uslugom 3D printanja i prodajom printera, filamenata i dodatne opreme potrebne u navedenoj tehnologiji. Među 3D printerima koje imamo možemo istaknuti FlashForge 3D printere od hobisističkih do industrijskih printera, te za navedene printere smo i ovlašteni prodavači od strane FlashForge koorporacije.

Imamo tim stručnjaka za 3D printanje koji će vam pomoći u svakom koraku, od pronalaska pravog printera za vaše potrebe i implementaciju u vaše trenutne procese, do pune podrške i usluge. Ovdje smo da vam pomognemo da steknete konkurentsku prednost pomoću tehnologije 3D printanja.

Danas koristimo 3D printanje kako bi ubrzali razvoj proizvoda, uštedili troškove u proizvodnji i omogućile stvaranje rezervnih dijelova. Ova se tehnologija također koristi za proizvodnju malih količina optimiziranih krajnjih dijelova s vrhunskihm performansama.

Uz printere u ponudi imamo i filamente svih vrsta, te dodatne dijelove za printere i tehnologiju 3D printanja.

Uz svakodnevno praćenje razvoja tehnologije 3D printanja i usvajanja novih informacija uvijek stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja, te za moguće prezentacije navedenog.

Kako bi se i ti upoznao s 3D printanjem slobodno pogledaj sve raspoložive artikle našeg webshopa, pročitaj iskustva i savjete stručnjaka, te kreni u svijet 3D printanja uz nas.

Vaš printer3d team!

3D modeliranje i 3D printanje

Odabrani projekti

Vizualizacija spomenika
Model zupčanika s kosim zubima
Izrada modela konstrukcije
Izrada modela zupčanika
Izrada modela igračke
Izrada konektora
Vizualizacija zgrade
Vizualizacija spomenika
Click outside to hide the comparison bar
Usporedi