Flashforge Guider 3

Vrlo praktičan za proizvodnju malih serija

  • Sustav za oporavak od gubitka struje – može spremiti trenutno stanje procesa 3D printanja u slučaju neočekivanog nestanka struje i nastaviti sa procesom nakon ponovnog uspostavljanja struje.
  • Integrirani sustav upravljanja – program za rezanje (slajser) FlashPrint 5 omogućuje zajedničko upravljanje na više 3D printera i integrirano upravljanje uređajima u proizvodnji malih serija.
  • Praćenje procesa printanja u stvarnom vremenu – uz opremljenu kameru, proces printanja i status se mogu lako pratiti u stvarnom vremenu putem FlashPrint 5 programa i cloud sučelja.
  • Otvoren za sve proizvođače materijala – ekstruder koji omogućava printanje materijala do 320 ℃ kompatibilan je s ABS / PLA / PC / PA / HIPS / ASA / PETG / PA-CF i td., podržava materijale trećih strana.

Mogućnost korištenja u više opcija

Male organizacije
Edukacijske ustanove

Glavne značajke Flashforge Guider 3 3D printera

Flashforge Guider 3 je posebno dizajniran za male serije proizvodnje. Lagana i kompaktna struktura printera, jednostavan i moćan sustav upravljanja te brza i učinkovita sposobnost procesa printanja jamče kontinuirani proizvodni proces malih serija u različitim scenarijima. Time se pruža jeftine i jednostavne metode proizvodnje.

Jednostavan i kompaktan dizajn za široku primjenu

Dvostruka podloga za printanje

Flashforge Guider 3 nudi dvije različite opcije platforme: staklenu platformu i fleksibilnu čeličnu platformu.

Stoga korisnici mogu napraviti personalizirane izbore prema svojim potrebama pri ispisu različitih filamenata, što ga čini prikladnim za raznolike scene ispisa.

 

CoreXY struktura

Guider 3 pridonosi učinkovitom tijeku rada i odgovara na zahtjeve za brzom isporukom prilagođenog tržišta

CoreXY struktura omogućava brže i preciznije pokrete te podržava printanje velikim brzinama i niskom razine buke. Sve navedeno štedi vrijeme, osigurava stabilan proces printanja i donosi učinkovito iskustvo.

 

Jednostavan i bezbrižan proces

Praktičniji nadograđeni sustav niveliranja

Kao prvi korak za početak printanja je niveliranje podloge što je ključno za uspjeh i kvalitetu ispisa. Guider 3 optimizira pomoćno niveliranje i sustav automatskog niveliranja kako bi jamčio rad niveliranja u svim smjerovima. Visokoosjetljivi i induktivni senzor blizine otkriva i sprema početne podatke o ravnosti platforme i inteligentno kompenzira neravnine platforme kroz Z-os tijekom procesa printanja kako bi se ostvarilo automatsko niveliranje.

Nadograđena struktura ekstrudera s brzo izmjenjivom mlaznicom

  • Prikladan za različite filamente, dizajn ekstruzijske strukture s dvostrukim zupčanicima povećava snagu dodavanja filamenta za 150% i uzrokuje manje problema sa začepljenjem.
  • Mlaznica s brzim otpuštanjem, s više opcija promjera, jednostavna je za zamjenu i održavanje i može zadovoljiti različite zahtjeve uporabe.

Sigurna radna okolina i niska potrošnja energije

Parametri printera Guider 3

Click outside to hide the comparison bar
Usporedi