Flashforge Guider 3 Plus

Profesionalni izbor

Guider 3 Plus je profesionalni 3D printer koji se odlikuje velikom brzinom ispisa, ispisom visoke kvalitete modela, tihim i glatkim radom. Opremljen cijelim nizom višeplatformskih inteligentnih sustava upravljanja za mala poduzeća, fakultete, sveučilišta i laboratorije. Guider 3 Plus pomaže inženjerima i dizajnerima u brzoj izradi prototipova.

Velika brzina printanja i visoka kvaliteta

XY struktura Guider 3 Plus 3D printera podržava printanje velikom brzinom do 250 mm/s.

Navedena XY struktura omogućava sigurne pokrete, glatko kretanje glave 3D printera, smanjena frekvencija rezonancije, tihi print, XY-osi imaju linearne vodilice, visokoprecizan rad i pozicioniranje.

Novodizajnirana unutarnja struktura poboljšava učinkovitost printanja i nudi bolju prezentaciju osjetljivih struktura. Kuglični vijak s dvostrukom osi Z osigurava točno pozicioniranje ispisa svakog sloja modela što osigurava glatku površinu modela i bolju kvalitetu ispisa. Kuglična Z os i dvostruke vodilice promjera su 16 mm što osigurava da podloga može izdržati opterećenje od 30kg.

 

Pregled kvalitete printanih modela 

Veliki volumen printanog prostora

Guider 3 Plus ima ultra veliki volumen printanog prostora 350x350x600 mm. Visina vertikalne Z-osi od 600 mm zadovoljava zahtjeve ispisa većine modela za izradu prototipova.

Zatvorena komora za filamente koja sadrži sredstvo za sušenje

 

 

 

Dvostruke komore za filament sadržavaju silika-gel za sušenje filamenta čime se učinkovito osigurava da filamenti budu u zatvorenom i suhom okruženju tijekom procesa ispisa i u stanju mirovanja.

U općem okruženju vlažnost se može održavati ispod 20% u periodu od 5 dana stavljanjem 3 paketa sredstva za sušenje u komoru za filamente. Jedna komora može držati 1 kg filamenta.

 

 

 

 

 

S opremljenim hidrometrom stanje vlažnosti može se vizualno vidjeti što korisnicima olakšava precizno upravljanje filamentom.

 

Inteligentni asistent sučelja

Opremljeni asistent za održavanje nudi rješenja za uobičajene probleme tijekom procesa printanja čime štedite vrijeme, imate brzu komunikaciju i ostvaruje učinkovito održavanje.

Inteligentno upravljanje više platformi

Podržava upravljanje na daljinu više platformi 3D printera putem FlashPrint 5 slicera, FlashCloud i Polar Cloud sučelja. S dostupnim online procesom 3D printanja i nadzorom u stvarnom vremenu, ostvaruje se praktično i učinkovito integrirano upravljanje printerima i proizvodnju bez brige.

 

 

 

 

 

 

 

 

Otvoren za korištenje filamenata trećih proizvođača

Ekstruder koji omogućava zagrijavanje do 320 ℃ kompatibilan je s različitim filamentima.

 

 

PLA/ ABS/ HIPS/ PC/ TPE/ PETG/ ASA/ PP/ Najlon/ PA GF/ PA CF

 

 

*Napomena: za filamente ojačane staklenim vlaknima (GF) i ugljičnim vlaknima (CF) moraju se koristiti mlaznice visoke čvrstoće (kaljeni čelik).

 

Više funkcija na Guider 3 Plus koje osiguravaju učinkovito i praktično iskustvo

Parametri Guider 3 Plus

Click outside to hide the comparison bar
Usporedi