U tvrtki Camteh d.o.o. (u daljnjem tekstu Camteh), ulažemo mnogo napora kako bismo kupcima pružili što bolju uslugu internet kupovine svaki dan, a na prvom mjestu nam je sigurnost. Pažljivo postupanje sa Vašim osobnim podatcima kao dio kupovine preko internet stranice nam je od iznimne važnosti. Želimo da imate povjerenja da su vaši podatci sigurni i osigurani kod nas i da imate uvid u način na koji mi te podatke koristimo i što sve poduzimamo da bismo ih što bolje zaštitili.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Ova izjava o povjerljivosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja Camteh. Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su korištenjem stranice www.printer3d.hr prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka Camteh. Camteh kao pružatelj usluga Internetske stranice www.printer3d.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca. 

Camteh d.o.o., Slavka Krautzeka 78, 51000 RIJEKA je voditelj obrade osobnih podataka. Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može se obratiti voditelju obrade na e-mail adresu [email protected]

Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o povjerljivosti podataka i da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Camteh prikuplja i kako ih koristi Pristupanjem ili uporabom internetske stranice www.printer3d.hr, Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa Izjavom o povjerljivosti podataka i načinima korištenja njihovih podataka. 

Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.printer3d.hr

Ovu Izjavu o povjerljivosti, Camteh može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti na www.printer3d.hr Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici. 

Svaki Korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti.

PRIKUPLJANJE I OBRADA

Camteh prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Korisnika koji pristupa na Camteh Internet stranicu i proveo proces obrade web narudžbe. Svrha i legitimni interes prikupa i obrade osobnih podataka je realizacija web narudžbe tj. sklapanje ugovora o prodaji na daljinu te se bez osobnih podataka isti nemože izvršiti. U svrhu obrade web narudžbe, trebat ćete nam proslijediti: ime, prezime, adresa, telefon, e-mail adresa. Za R1 račune potrebno je dodatno dostaviti naziv poduzeća, OIB, adresa sjedište. 

Podatci se prikupljaju i prikazuju u našem internom sustavu kojemu pristup imaju samo ovlašteni djelatnici. Obrada narudžbe sastoji se od daljnjeg naručivanja proizvoda od dobavljača i izrade potrebne dokumentacije. Osobni podatci kupca unose se u program i na račun te se proslijeđuju skladištaru koji robu otprema prema dostavnoj službi skupa sa računom koji se nalazi u kuverti sa imenom, prezimenom, adresom I kontakt brojem kupca. 

Pružatelj usluga distribucije robe koji je s Camteh u trajnom ugovornom odnosu, također može od Korisnika zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu odnosno zatražiti suglasnost za skeniranje osobne iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe od strane Korisnika a sve u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket te prilaganja tog dokumenta Evidenciji kupaca kataloške prodaje. 

Sljedeće podatke Camteh može koristiti za slanje obavijesti o statusu narudžbe: Vaša e-mail adresa, telefonski broj, ime i prezime, broj narudžbe, proizvodi u narudžbi i iznos narudžbe. 

Nakon obavljanja narudžbe prihvaćate da vas možemo koristiti vaš kontakt mail za slanje upita o kvaliteti usluge i proizvoda kojeg ste naručili a čiji je cilj unapređenje kvalitete naše usluge te proizvoda koje nudimo, te se to smatra post prodajnom procesom u sklopu ukupne realizacije prodaje a ne marketinškom aktivnošću. Ako Vas kontaktiramo u svrhu ispunjavanja upitnika o našoj usluzi ili recenziji proizvoda, možemo spremiti sljedeće podatke: osobne podatke o Vama (ime, prezime, e-mail adresa, kontakt broj, podaci o narudžbi ako je napravljena), Vaše komentare na naše usluge ili proizvode te dodatne ocjene i podatke koje ste ostavili u anketi. 

Camteh također može koristiti podatke iz drugih izvora podataka koji mu se proslijede iz online medijskih kanala, naših partnera ili javnih registara i to u sljedeće svrhe: revizija i poboljšanje kvalitete podataka koje imamo te poboljšanje i mjerenje efikasnosti naše marketinške komunikacije, uključujući online i offline oglašavanja. 

Camteh neće dijeliti osobne podatke korisnika ili kupca s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Smatra se da je klikom na pošalji narudžbu i primitkom elektroničke potvrde narudžbe putem e-maila (e-pošte) ili sms-a (SMS poruka) kupac pristao na prihvat Općih uvjeta poslovanja odnosno ove Izjave o povjerljivosti podrazumijeva da je korisnik ili kupac dao privolu za prikupljanje, obradu i podjelu osobnih podataka korisnika / kupca u svrhu realizacije procesa kupovine. 

Uz kupnju postoji i mogućnost jednostavne prijave za primanje Camteh newsletter-a* (*novosti, promocije i sl.) označavanjem opcije “Prijavi me na newsletter!”, te se to smatra danom privolom. Kod promotivnih ponuda možemo koristiti podatke o iskorištenoj ponudi te ih povezati s vašom narudžbom. 

Ako pak ispunite poseban obrazac za prijavu na newseletter koje se nalazi na nekom drugom dijelu naše stranice, a ne na narudžbi, koristiti ćemo sljedeće podatke: Vašu e-mail adresu. Ako ispunite i druga polja (ime i prezime), koristiti ćemo i njih i to kako bi personalizirali slanje newlettera. 

Nakon slanja obrasca za prijavu, poslat ćemo Vam e-mail s aktivacijskom poveznicom. Za prijavu na newsletter poslanu poveznicu morate aktivirati u roku od 7 dana. Prijava je uspješno dovršena ako se otvori printer3D potvrdna stranica za aktivaciju. Potvrđivanjem prijave suglasni ste s time da se Vaša e-mail adresa, Vaš ime i prezime, podaci o narudžbi, dobrovoljno ustupljeni podaci obrade u ovdje navedene svrhe. 

Camteh zadržava pravo da uslijed tehničkih poteškoća ne budu odaslani newsletteri* (*novosti, promocije i sl.), administrativne obavijesti, obavijest o prijavi na newsletter i ostale poruke. U svakom trenutku možete otkazati uslugu primanja naših promotivnih ponuda (newsletter) na način da kliknete na poveznicu za otkazivanje usluge ili pošaljete e-mail na [email protected]. Nakon otkazivanja usluge primanja newslettera, naš sustav će Vas deaktivirati s mailing liste.

IZMJENA I BRISANJE

Korisnik ili kupac može promijeniti ili tražiti da se brišu iz evidencije bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na info@camteh . U toj e-mail poruci Korisnik ili kupac treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti/izbrisati. U svakom trenutku kupac može poslati upit kako se postupa s njegovim osobnim podatcima te ćemo mu odgovoriti u roku mjesec dana. Za prvi upit nema naknade, a za sve daljnje upite Camteh može iskoristiti svoje parvo naplate naknade za davanja informacija.

SIGURNOSNE MJERE

Zaštitu podataka Camteh uzima ozbiljno i poduzete su dostupne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Camteh provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice www.printer3d.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. 

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Korisnika i Camteh odvija sigurnim protokolom. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Korisnika. Ako Korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva. 

Maloljetnici mlađi od 16. godina ne smiju koristiti Camteh Internetsku stranicu. Camteh ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 16. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16. godina. 

Click outside to hide the comparison bar
Usporedi