Flashforge FlashPrint je nedavno revidiran i nadograđen. Kroz novi dizajn sučelja i optimizaciju funkcija, rad je jednostavan i praktičan. Datoteka za “slajsanje” bit će pripremljena uz samo nekoliko klikova uz brz, učinkovit i glatki rad. Uz osnovne postavke, s kojima će uspijeti Vaš prvi print dozvoljeno je kreiranje i Vaših postavki koje možete spremiti za buduće printanje. 

Upravljanje s više Flashforge 3D printera

Kod ispisa na više 3D printera  može se ostvariti upravljanje popisom grupa, a različiti poslovi ispisa mogu se razlikovati i upravljati različitim nazivima popisa grupira, što je učinkovito i praktično kada imate više proizvoda Flashforge proizvođača. 

Daljinsko vizualno upravljanje više strojeva

Pojedinosti o procesu mogu se vidjeti putem HD kamere. Možete prilagoditi postavke parametara ispisa u stvarnom vremenu, pokrenuti, pauzirati ili nastaviti ispis na daljinu te upravljati printerima na daljinu i centralno.

 

Čitanje popisa datoteka

Koherentan tijek rada pomaže vam da radite učinkovitije. Možete uštedjeti vrijeme otvaranjem datoteka za ispis pohranjenih na popisu memorije iz programa FlashPrint što je praktično, brzo i učinkovito.

Pregleda datoteke nakon slajsanja

Možete vizualno vidjeti putanju ispisa i pregledati trodimenzionalno modeliranje prema strukturi (npr. potporna struktura – suport, brzine, prolazi i sl.)

Personalizirani dizajn na Vašem modelu

Na površini modela možete dodati personalizirani reljefni dizajn. Samo kliknite i povucite sliku da biste je uvezli u program, a reljefni oblik može se generirati prema sadržaju slike, čime se lako realizira Vaša personalizirana usluga prilagođavanja modela.

Neke od funkcija Flashprinta

  1. Automatski popravak – ukoliko je model oštećen prilikom unosa u slicer nuditi će se mogućnost automatskog popravka.
  2. Optimizacija rotacije – položaj modela na platformi automatski će se optimizirati.
  3. Kopija modela – kopirani model može se jednostavno kopirati s istim postavkama ispisa.
  4. Rezanje modela – model se može rezati duž odabrane ravnine kako bi se podijelio na nekoliko dijelova.
  5. Kompatibilnost softvera – FlashPrint kompatibilan je sa svim glavnim programima za 3D modeliranje i podržava datoteke u formatima. stl, .obj, .fpp i .3mf.
  6. Funkcija poništavanja – sve operacije mogu se poništiti pritiskom na kombinaciju Ctrl+Z na tipkovnici.
  7. Nadogradnja – Flashprint ima mogućnost automatske  nadogradnje programa kada izađe novija verzija. 

Preuzmi FlashPrint slicer

FlashPrint
Click outside to hide the comparison bar
Usporedi