Ekskluzivni zastupnici za Flux lasere

Ekskluzivni zastupnici za Flux lasere

Flux desktop laseri za industrijsku i hobi primjenu

Kompaktni CO2 laseri kompanije Flux napravljeni su za industrijsku i hobi primjenu te se lako uklope u ured, školu ili radionicu. Flux laseri osmišljeni su kao “plug and play” uređaj što omogućuje brzo postavljanje, jednostavnost i efikasnost.

Od hobi primjene do industrijske primjene, izbor je na vama

          Beamo

Najmanji CO2 laser na svijetu. Elegantan, moderan i kompaktan, Beamo je dizajniran da se lijepo uklopi u bilo koji dom, školu ili prostor radionice. Metalno tijelo i akrilni poklopac dolaze unaprijed sastavljenih dimenzija 24 x 17,5 inča. Skromna građa savršeno se uklapa na bilo koji stol, a istovremeno omogućuje veliki prostor za rezanje veličine papira A4 te snažan laser C02 od 30 W.

        Beambox

Beambox je snažan laser koji vam omogućuje oblikovanje, rezanje i graviranje na materijalima poput drva, kože, akrila i kartona. Beambox ispunjava sva vaša očekivanja. Veličina radne površine čine Beambox prikladnim za bilo koji dom, školu ili malu tvrtku. Svojom veličinom (25 x 83 x 67 cm) i konkurentnom cijenom savršen je CO2 40W laser tvrtke FLUX.                                                                                 

    Beambox Pro

Beambox Pro je poboljšana verzija svog manjeg prethodnika Beamboxa-a, veća radna površina (600 x 375 x 80 mm) te jačina CO2 lasera od 50W dižu ga na razinu višu od samog Beamboxa. Beambox Pro najsnažniji je laser desktop veličine radne površine u obitelji FLUX. Poboljšane značajke Pro verzije Beamboxa čine ga industrijskim laserom sa prihvatljivom cijenom.

            Hexa

Stvoren za proizvodnju. Veće i dublje radno područje posebno je izgrađeno za vašu profesionalnu primjenu. Visoka rezolucija u kombinaciji s većom brzinom graviranja. Više kapaciteta, više mogućnosti. S maksimalnom radnom površinom od 730 x 410 x 125 mm (s autofokusom do 60 mm), HEXA je 33% veća i 40 mm dublja. Hexa ima CO2 laser od 60W 

 

Besplatni softwer i aplikacija

FLUX-ov interno razvijeni softver Beam Studio & iOS / Android aplikacija Beam Go pruža iskustvo dizajna na jednom mjestu. Uredite tekstove i vektorske datoteke, izmijenite slike bitmape, poravnajte, raspodijelite objekte i još mnogo toga.

U našoj ponudi imamo sve lasere Flux kompanije i njihove rezervne dijelove. U našem izložbenom prostoru možete pogledati i testirati laser Beamo.

Kao ovlašteni zastupnik za Flux kompaniju možete nas kontaktirati za dodatne informacije i za službenu ponudu na dolje navedeni link.