Flashforge PLA GALAXY

Flashforge PLA GALAXY

FLASHFORGE PLA GALAXY!

OD SADA NOVO U PONUDI!

Flashforge PLA Galaxy je posebna serija PLA materijala za 3D printanje od proizvođača Flashforge. Odlikuje se jednostavnošću printanja kao i svi PLA materijali, ali dolazi s posebnim dodacima u materijal koji će Vam omogućiti dosad neviđene mogućnosti.

Galaxy serija je mješavina standardnih PLA materijala s sitnim šljokicama. Ovakav način miješanja daje dojam bistre zvjezdane noći, a najviše dolazi do izražaja u MATT BLACK varijanti. Na slici iznad se vidi kako izgleda cijela serija, a na sljedećoj možete vidjeti kako izgledaju 3D modeli printani s GALAXY MATT BLACK filamentom.

 

Kao što možete vidjeti na slici, ovakva vrsta materijala ne sreće se često.

Primamljiva cijena, velika količina materijala te jednostavnost printanja jednostavno je stvorena za printanje novih, uzbudljivih 3D modela kojima ćete proširiti svoje stvaralačke i umjetničke sposobnosti.

SAVJETI

Ako printate veće objekte s Flashforge PLA GALAXY filamentom, a koji imaju oštre kutove u tlocrtu ti kutovi mogu biti malo deformirani. U tom slučaju je dobra ideja koristiti „brim“ koji će povećati površinu predmeta koji je u kontaktu s podlogom i time smanjiti deformaciju kuteva. Također eksperimentirajte s temperaturom podloge moguće je smanjiti deformaciju modela. Zagrijavajući prvi sloj na 60°C stupnjeva, a zatim sljedeći na temperaturu od oko 55°C stupnjeva. U slučaju stvarno velikih predmeta, dobro je i koristiti ljepilo kojie imamo u ponudi (Dimafix, 3DLAC ili Magigoo).

 

 

Za sve ostale upite ili informacije slobodno nam se obratite.

Vaš printer3d team!