Flashforge SILK filamenti

Flashforge SILK filamenti

FLASHFORGE SILK!

DOSTUPNE SU NOVE BOJE!

Zbog povećane potražnje različitosti boja, povećali smo ponudu kako bi Vam omogučili još i veću kreativnost!

Flashforge SILK je posebna serija PLA materijala za 3D printanje od proizvođača Flashforge. Odlikuje se posebnim dodacima u mješavini prilikom izrade što rezultira svilenkastom površinom isprintanih 3D modela. Ovo je savršen izbor za onoga tko želi printati 3D modele koji izgledaju vrlo živopisno, svjetlucavo i sjajno.

SILK serija nastaje mješavinom osnovnog PLA materijala, boja te dodataka drugih materijala poput PETG,ABS i slično kako bi se postigla tražena kvaliteta površine. Budući da takvim miješanjem se mijenja kemijska struktura osnovnog PLA materijala, potrebno je u manjoj mjeri podesiti parametre printanja kao što su temperatura i brzina (uz ostale). Bez brige, i dalje se mogu printati na gotovo svim 3D printerima bez većih problema, tako da ne oklijevajte, slobodno ih naručite i budite oduševljeni!

Klikom na gumb u nastavku, odvest ćemo Vas na stranicu gdje se nalaze svi SILK filamenti, a posebno obratite pozornost na SILK RAINBOW filamente. RAINBOW filamenti, kao što i ime daje naslutiti, sastoje se od nekoliko različitih boja što korisnicima daje mogućnost printanja višebojnih 3D modela u kojima se boje mijenjaju postepeno, a vide se na sljedećoj slici.

Flashforge RAINBOW

 

SAVJETI

Ako printate veće objekte s Flashforge SILK filamentom, a koji imaju oštre kutove u tlocrtu ti kutovi mogu biti malo deformirani. U tom slučaju je dobra ideja koristiti „brim“ koji će povećati površinu predmeta koji je u kontaktu s podlogom i time smanjiti deformaciju kuteva. Također eksperimentirajte s temperaturom podloge moguće je smanjiti deformaciju modela. Zagrijavajući prvi sloj na 60°C stupnjeva, a zatim sljedeći na temperaturu od oko 55°C stupnjeva. U slučaju stvarno velikih predmeta, dobro je i koristiti ljepilo kojie imamo u ponudi (Dimafix, 3DLAC ili Magigoo).

OD SADA DOSTUPNE BOJE SU:

PLAVA, BRONČANA, KAVA, BAKRENA, ZLATNA, ZELENA, SVJETLO ZELENA, METALNO SIVA, NATUR, RUŽIČASTA, CRVENA, SREBRNA, SKIN, LJUBIČASTA, BIJELA I ŽUTA!

 

Za sve ostale upite ili informacije slobodno nam se obratite.

Vaš printer3d team!