Jedinstveni modeli automobila

Jedinstveni modeli automobila

3D printeri i tehnologija 3D printanja svojom jednostavnošću omogućuje široki spektar primjene. Korištenjem 3D printera lako je moguće stvoriti novu geometriju temeljenju na postojećem CAD modelu. U zadnje vrijeme smo svjedoci sve češće primjene 3D printera u brojne hobističke primjene te na taj način moguće je realizirati brojne kreativne ideje. Ovaj projekt odnosi se na jedan vrlo zanimljiv hobi koji objedinjuje automobilizam i modelarstvo. Koristeći 3D printer Adventurer 3, u potpunosti su izrađeni svi dijelovi koji su bili potrebni za sklapanje modela legendarnog vozila Lancia Lambda koji je proizveden 1927 godine.

3D printanje hrvatska

Nova generacija, pametan i jednostavan dizajn!

Ovaj 3D printer predstavlja pouzdanu platformu za hobističku i edukacijsku primjenu koja je opramljena sa svim potrebnim elementima za pouzdano i kvalitetano 3D printanje.

Jednostavan i kompaktan dizaj ovg 3D printera čini ga idealnom platformom za ulazak u svijet 3D printanja.

Jednostavan i pouzdan ekstruder

Flashforge je razradio i patentirao sklop glave ekstrudera koji je potpuno unaprijeđen u odnosu na ostalu konkurenciju te takva konstrukcija glave ekstrudera omogućuje poboljšanje rezultata printanja

Fleksibilana i grijana platforma

Pomno projektirana izmjeniva platforma omogućuje jednoliku distribuciju topline što omogućuje maksimalno smanjenje rizka od toplinskih deformacija prilikom 3D printanja. Temperatura koju platforma podržava je 100 celzijusevih stupnjeva te dimenzije iste si 150 x 150 mm. Osim što je platforma izmjeniva, što omogućuje bržu pripremu 3D printera za rad, platforma svojim stupnjem fleksibilnosti omogućuje lako i jednostavno odvajanje 3D printanog modela od platforme.

Automatsko povlačenje materijala

Adventurer3 ima automatski sustav uvlačenja žice za 3D printanje, te mehanizam dodavanja omogućuje precizno dodavanje žice kako bi površina 3D printanih modela bila što kavlitetnija.

Detekcija greške filamenta prilikom 3D printanja

3D printanje ponekad zna biti dugotrajan proces te ovaj 3D printer opremljen je sustavom koji automatski može detektirati prekid filamenta te privremeno pauzirati 3D printanje dok se ne otkloni poteškoća.

Ukoliko želite saznati više o ovom odličnom 3D printeru posjetite našu web trgovinu.