Nove investicije u Raise3D organizaciji

Nove investicije u Raise3D organizaciji

Kao vodeći proizvođač industrijskih 3D printera Raise3D je posvećen fleksibilnoj proizvodnji, koja pomaže klijentima da poboljšaju svoju konkurentsku prednost korištenjem prednosti aditivne proizvodnje.

Raise3D kao svijetski pružatelj rješenja za aditivnu proizvodnju za mala i srednja poduzeća, najavio je zatvaranje kruga financiranja serije C prikupivši 15,81 milijuna američkih dolara.

Navedeno financiranje će potaknuti na razvoj većeg portfelja proizvoda za tržište 3D printera, filamenata i rezervnih dijelova s širim rasponom primjena posebno za industrijsku proizvodnju visoke preciznosti. Stalnim ulaganjem u istraživanje i razvoj visokoučinkovitih materijala za 3D printanje kao što su kompozitni filamenti ojačani metalom, keramikom i vlaknima osiguravaju reproduktivnost potrebnu za industrijsku proizvodnju i osnažuju inteligentnu industrijsku proizvodnju.

Raise3D u svojoj paleti proizvoda se povećava s nedavno izdanom Pro3 serijom i nekim nadolazećim 3D printerima.

  • Nova serija Pro3: Korak u Raise3D-ovim najsuvremenijim profesionalnim rješenjima za 3D printanje za proizvodnju u maloj seriji i još mnogo toga.
  • E2CF: Raise3D profesionalni stolni 3D printer sposoban za proizvodnju dijelova od karbonskih vlakana.
  • RMF500: FFF 3D printer velikog formata koji koristi materijal ojačan karbonskim vlaknima, s preciznošću i ponovljivošću industrijske klase.
  • MetalFuse: potpuno interno rješenje za 3D printanje, razvijeno za korištenje BASF-ovih Ultrafuse® metalnih filamenata i omogućuje proizvodnju metalnih dijelova.

Nadopunjujući navedenim uređajima Raise3D nudi sveobuhvatan raspon profesionalnih/industrijskih filamenata uz novo lansirani industrijski segment koji se sastoji od PA12 CF i PPA filamenata i odgovarajućih „suport“ filamenata. Sve širu ponudu filamenata (Open Filament Program (OFP)) također omogućuje korisnicima Raise3D da dobiju optimalne ispise s filamentima treće strane (drugih proizvođača).

Kako bi sav proces printanja mogao biti popraćen i kontroliran nastavlja se i dalje u razvoju programa ideaMaker i RaiseCloud sučelja kojeg koristi sve više i više korisnika.

Raise3D je trenutno dostigao do brojke od 200 prodajnih partnera u više od 90 zemalja diljem svijeta među kojima smo i mi, Printer3d kao ovlašteni prodavači Raise3D printera, filamenata i rez. djelova za pordručje RH i SLO.

Vaš printer3d team