Novi filamenti za 3D printere u ponudi!

Novi filamenti za 3D printere u ponudi!

S ponosom Vas možemo obavijestiti da smo dodatno proširili ponudu filamenata te u ponudi Vam možemo ponuditi brojne „egzotične“ boje filamenata. Ova ponuda se odnosi na PLA i PETG filamente te svi filamenti koji se nalaze u ponudi su dostupni ODMAH.

Filamenti tvrtke Plastika Trček predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima, 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Plastika Trček uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta. Ova tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji proizvoda od plastike (preko 30 godina) te kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi njihovi proizvodi bili što kvalitetniji.

Sve nove proizvode pogledajte u našem web shopu.