NOVO – Creality Sermoon D1 i CR10 Smart

Novo na našem webshopu !!

Dragi kupci i ljubitelji 3D printanja. Od nedavno na našem webshopu možete pronaći dva nova proizvoda proizvođača Creality, a to su Creality Sermoon D1 i Creality CR 10Smart. 

Sermoon D1
CR 10Smart

Creality Sermoon D1 3D printer je zapravo sličan Enderu 6, jer ima zatvoreno kućište. Dakle osim Ender 6 i CR5 Pro Creality je stavio na tržište i treći “zatvoreni” printer Sermoon D1.

Navedeni printer ima gabarite printanja 280 x 260 x 310 mm što je dosta velik volumen s obzirom da se radi o zatvorenom 3D printeru. Također jedna od vrlina za ljubitelje printanja TPU filamenta je da ima i “direct drive ” ekstruder. Zagrijavanje ekstrudera ide do 250 ℃, te podloge do 100 ℃. Tihi rad na ovom printeru osigurava 32-bitna matična ploča i steper driveri. Upravljanje postavkama 3D printera omogućava se pomoću 4.3″ zaslona u boji osjetljiv na dodir.

Sve navedene performanse uz još brojne dodatke osigurava ovaj printer vrlo pouzdanim i dobrim odabirom za svakoga tko ulazi ili se nalazi u svijetu 3D printanja.

Creality CR 10Smart predstavlja novog člana CR10 serije s brojnim značajkama koje ga “guraju” u vrlo visok rang među Creality 3D printere. Automatsko niveliranje, Wi-Fi povezivanje i brojne druge performanse daju ovom printeru velike prednosti u odnosu nad svojom konkurenciom.

S navedenim printerom moguće je isprintati vrlo velike modele maksimalnog volumena 300 x 300 x 400 mm. Kao i svoji prethodnici CR 10Smart dolazi s diagonalnom čvrstom strukturom koja osigurava stabilnost i smanjuje vibracije po Z osi što pridonosi velikoj preciznost u procesu 3D printanja čak i na višim visinama po Z-osi. Slično kao i CR6 SE Creality CR 10Smart ima automatsko niveliranje podloge. Uz pomoć ugrađenog Wi-Fi modula i pomoću aplikacije Creality Cloud moguće je kontrolirati proces 3D printanja na daljinu.

Uz navedene performanse, te još dodajmo staklenu podlogu, automatsko gašenje, zaslon u boji na dodir i sl. ovaj 3D printer diže na nešto višu razinu.

Sve o navedenim printerima možete više doznati klikom na slike printera ili na naš webshop www.printer3d.hr. Sve je dostupno odmah, brzom dostavom uz rok dostave do 48h.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Vaš printer3d team