NOVO U PONUDI!

NOVO U PONUDI!

PROŠIRILI SMO PONUDU!

Od sada u ponudi možete pronaći potpuno nove stvari koje dosad nismo imali, a također smo preuredili kategorije kako bi bilo još i lakše pronaći ono što tražite. Počnimo redom od onoga što sigurno Vas najviše zanima, koje nove 3D printere sada nudimo:

PHROZEN:

Od sada u ponudi držimo i Phrozen LCD/DLP 3D printere koji rade na bazi smole te osvjetljavanjem iste pomoću UV svjetlosti dobivamo gotovi model. U ovom trenutku smo ograničeni na nekoliko 3D printera, međutim ubrzo ćemo i ovu kategoriju proširiti na puno veći broj!

Trenutno u ponudi možete pronaći:

Phrozen Mighty 4K:

Mighty 4K

  • Vrhunski 3D printer svjetski poznatog Phrozen branda. Dolazi s velikim radnim prostorom, 4K monokromatskim ekranom i izraženom pouzdanošću. Izvrstan izbor za svakoga tko tek počinje 3D printati sa smolama!
Phrozen Mini 8K:

Mini 8K:

  • Dosad neviđeni 8K monokromatski ekran omogućit će Vam izvanrednu detaljnost, a ima mogućnost printanja od čak 80 mm/h. Trenutno možda najbrži i najdetaljniji hobi printer u našoj ponudi

CREALITY:

Creality3D je već otprije poznata marka te jedna od najprodavanijh marki, kako u svijetu, tako i kod nas. Konstantno proširujemo našu ponudu Creality 3D printera, pa smo tako napravili i sad:

Creality Halot One Pro :

HALOT ONE PRO

  • Novi nastavak popularne Halot serije LCD/DLP 3D printera, karakterizira ju snažniji ekran, filtracija zraka i mnoge druge poboljšane karakteristike.
Creality Laser Engraver CV-01 Pro:

Laser Engraver CV-01 Pro

  • Potpuno novi uređaj u našoj ponudi, osmišljen za dodatno proširivanje Vaših mogućnosti pomoću laserskog graviranja s laserom snage 1,6W.
Creality Sermoon V1 Pro:

Sermoon V1 Pro

  • Nova vrsta 3D printera u Creality ponudi. Dolazi potpuno sastavljen, izvrsnih je karakteristika i potpuno neočekivano, kompletno rješenje bez puno pripreme. Pravi plug-n-play 3D printer na kojeg se možete osloniti da nećete imati problema, a ugodnog je dizajna i pristaje na svako mjesto!

ANYCUBIC:

Iako dosad smo držali gotovo sve LCD/DLP 3D printere iz svjetski renomirane marke Anycubic, odlučili smo proširiti ponudu i na njihove FFF 3D printere. Stoga trenutno predstavljamo jedan izvrstan 3D printer pod nazivom:

Anycubic Vyper:

Vyper:

Odlikuje se s većim radnim prostorom od svoje najbliže konkurencije, a uz to dolaze i mnoge druge vrhunske karakteristike poput autoleveling-a, velikog Touchscreen-a, Double-gear ekstrudera itd. Izrazito primamljiva ponuda za one koji žele probati nešto malo drugačije.

Ostalo novo u ponudi :

Proširili smo i ponudu smola (resina) za LCD/DLP 3D printere, ali ne samo smola, doveli smo i ljepila za LCD/DLP 3D printere što će uvelike pomoći mnogim korisnicima koji imaju problema sa lijepljenjem printanih modela na samu podlogu svog printera.

Novosti u smolama smo raspodijelili i na nove kategorije koje možete pronaći na desnoj strani našeg webshopa, a kako ih ne bi morali tražiti, kategorije donosimo u sljedećim linkovima:

ANYCUBIC

  • Čak dvije nove vrste smola, standardni Anycubic UV Resin, te svjetski poznati Craftsman UV Resin.

BLUECAST

  • U ovom trenutku nudimo samo BlueCast PrimerCast ljepilo za podlogu, međutim pratite i dalje kako naša ponuda raste!

MONOCURE3D

  • Uz dosadašnje CMYK boje za resin, nudimo i potpuno novi artikl pod nazivom Monocure3D PlateBond za vrhunsku adheziju resina s podlogom printera.

PRIMACREATOR

  • Za naše redovne kupce, ova kategorija nudi našu cijelu ponudu na koju ste navikli, ali nemojte se ustručavati probati nešto novo!

Ako još uvijek niste pronašli ono što tražite za svoj asortiman 3D printera, slobodno nas kontaktirajte!

Za sve ostalo, kao i uvijek dosad, stojimo na usluzi.

Vaš Printer3D team.