Raise3D E2CF – Službeno predstavljanje!

Raise3D E2CF – Službeno predstavljanje!

Raise3D E2CF

Upoznajte se s najnovijim industrijskim 3D printerom koji je u suštini nadogradnja na prethodnu E2 varijantu. Glavna značajka, između ostalih, ovog 3D printera je što je namijenjen za printanje CF (engl. Carbon Fiber – ugljična vlakna) filamenata što Vam omogućuje izradu izrazito robusnih, čvrstih i tvrdih objekata u rangu industrijske proizvodnje.

Da ne duljimo, u nastavku pogledajte što ovaj 3D printer donosi:

Glavne značajke

Kako bi Vam lakše dočarali nove značajke, predstavljamo ih u video formatu:

Kao što ste mogli vidjeti na video zapisu, E2CF se odlikuje mnogim vrhunskim značajkama kao i E2, međutim naglasak je na bezbrižnom, jednostavnom procesu korištenja CF filamenata koji na standardnim 3D printerima predstavljaju izazov za pravilno printanje 3D modela. Ovaj 3D printer rješava sve probleme koji se pojavljuju, a s prikazanim kutijama za skladištenje filamenta prilikom printanja u potpunosti uklanja standardne probleme s vlagom koji se učestalo pojavljuju kod PA-CF filamenata, ali i mnogih drugih.

 

E2CF

Raise3D E2CF predstavljanje

 

 

 

 

Raise3D E2CF predstavljanje

 

 

 

 

E2CF način korištenja

E2CF je vrlo intuitivan za korištenje, a kao i ostali 3D printeri Raise3D proizvođača kompatibilna je s vrlo inteligentnim i korisnim softverima kao što su ideaMaker Slicer, ideaMaker Library za skidanje profila za određene materijale te RaiseCloud upravljačkim softverom.

Za ovaj 3D printer inženjeri Raise3D su osmislili i testirali posebne profile temeljene na Raise3D Premium filamentima, a najviše vremena je provedeno na testiranju filamenata ojačanih sa ugljičnim vlaknima (CF).

 

Korisničke upute

U sklopu ovog članka, donosimo i službene upute od strane Raise3D proizvođača za pravilnu uporabu kako biste osigurali dugovječnost i korištenje bez problema. Također, u korisničkim uputama postoji i sekcija koja detaljno objašnjava korištenje pripadnog Slicera ideaMaker te sekcije koje objašnjavaju i dijelove koje s njim dobijete. Ove upute možete pronaći na dnu članka klikom na tipku Korisničke upute

Kako bi olakšali ovo predstavljanje, u sljedećem video zapisu pogledajte raspakiravanje, kalibraciju i ostale postavke.

S ovime završavamo službeno predstavljanje te nadamo se da ste i Vi uzbuđeni kao i mi!

Pratite i dalje našu stranicu za buduće novosti i najave!